Värmefnatt?

Det var svårt att vakna i morse, det hade varit så klibbigt och varmt och jag somnade inte ordentligt förrän på morgonen. Men upp i duschen… lite jobb från hemdatorn… och sen till Distriktssköterskan för vaccination. Det var min tredje dos mot TBE. Svetten rann från många på mottagningen… även mig… och distriktssköterskan. Men vi pratade glatt om olika reseäventyr. Hon såg ju i mitt vaccinationsdokument att jag fått en hel del sprutor förr…

Sen skulle jag gå därifrån. Men eftersom jag saknar lokalsinne så hade jag snart förvirrat mig in i fel korridorrer, sprang runt och kände på låsta dörrar… mötte inte en människa förrän en blåklädd dam öppnade en dörr för en patient och jag anade ett väntrum därute… sen kunde jag ta mig ut i friheten.

Att jag skulle stannat vid affären kom jag inte på förrän jag parkerat bilen hemma. Det var bara att backa ut igen. Jag bar in mina varor och bestämde mig för att åka med förpackningar till återvinningsstastionen. Backar ut bilen ännu en gång och svänger ut på gatan… först ett kvarter ner inser jag att jag svängt åt fel håll, det vanligaste hållet, istället för det som leder dit jag skulle!

Bara att köra runt ett varv kring halva bebyggelsen för att komma rätt. Jag hann i alla fall få reda på lite till om hur det går för Benny o Desirée i ”Familjegraven”…

Jag gjorde mig i alla fall av med plast, glas o metall… Åkte hem och tog itu med disken. Och insåg att jag redan med det hade botten täckt i kassen för återvinning igen… En glasburk med lock, en plastflaska och en papperstetra. Jaja, jag var nöjd med att åtminstone diskbänken var ren och tom!!!

Men så insåg jag att jag måste äta något. Vips var diskbänken full med disk igen!

Nu får det vara! Det lönar sig inte att diska, det är snart fullt igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Värmefnatt?

  1. Annica skriver:

    Det där sista du skrev fick mig att tänka till…..varför ska man dammsuga och diska när det OMEDELBART ser likadant ut igen efter att man gjort det!
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s