Vilka av er begärde inträde idag?

Skrev förra veckan om att det inte hjälper att förfasa sig över problemen i Svenska kyrkan. Det enda som hjälper är att ta ansvar och försöka förändra.

Så jag föreslog er som gått ur att stå på kö för inträde idag. Och er som är medlemmar att ta kontakt med kyrkopolitiker och församlingsanställda och fråga vad ni kan bidra med!

Skulle vara roligt att höra hur det gick!

Det här inlägget postades i kyrklig debatt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vilka av er begärde inträde idag?

 1. Islin skriver:

  Hej du,jag läste ett inlägg häromdagen som fick mig att tänka tillbaka ett drygt år. Och kände bara att jag ville säga ett stort tack till dig ännu en gång. Tack snälla söta du. Kram!

 2. barbis skriver:

  Vill bara titta in o ge dej en kram, och ett tack för din varma kommentar.

 3. Herr och/eller Fru S skriver:

  Du har faktiskt fått mig att ta en riktigt funderar över vad jag verkligen känner och tycker. Vad resultatet blir av dom funderingarna återstår ju att se. För om jag funderar lite på det hela så är det ju så att det inte är normen som styr, för dom första kristna bröt ju faktiskt med normen, drev sina frågor långt, såpass långt att man var beredd att offra livet för det man trodde på. //Herr S

 4. Kao skriver:

  Jag försökte komma in den politiska vägen i kyrkan, för att kunna förändra i.a.f på ytan, men mitt parti svarade inte ens på min förfrågan 😦 Jag hade tänkt driva ungdomsfrågor, särskilt för de svårfångade högstadieeleverna.Självklart är jag medlem. Har alltid varit.Kao

  • kyrksyster skriver:

   Ditt parti är inte så aktivt i kyrkopolitiken. Fast i en Norrlandsförsamling där vi bodde några år hade dom majoritet och ordförandeposten hade en från det partiet. Hans bror var riksdagsman förra samma parti. En mörk natt vid åtminstone -20 fick han hjälpa maken skifta däck på enslig väg där maken fått punktering och de råkats möta…Det finns några opolitiska grupper… POSK o Frimodig kyrka som säkert är intresserade av nya medlemmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s