De kungliga skandalerna får konsekvenser

I höstas när boken ”Den motvillige monarken” kom ut skrev jag då om att det värsta var inte kungens brist på moral, utan att han genom kontakter med kriminella sammanhang utsatte landet för risker.

Få förstod faran. Nu är saken uppe igen. Kungen omger sig med ett informellt hov som förhandlar med, ANLITAR maffian för att oskadliggöra kontaminerat material!

Naturligtvis påstås det att kungen varit helt ovetande. Vilket skitsnack! Han har förekommit på bilder, rört sig i sammanhang som är grovt graverande för vem som helst, men i synnerhet för en kung. Han har trott sig kunna göra det i tryggt skydd av sina vänner som han förväntar tar hand om allt smutsigt. Han har säkert inte vetat alla detaljer, men han har med all säkerhet varit helt nöjd med att Lettström  m fl agerat. Som de alltid gjort.

Det är mycket som får nytt ljus. Drottningens ovilja mot flera av kungens vänner och deras nya unga fruar t ex. Hon har beskyllts för moralism… Men det låg mycket mer än så i motviljan.

Det hela måste nu få ett slut. Vill kungen rädda monarkin måste han träda tillbaka och släppa fram Victoria. I annat fall förlorar monarkin efterhand all legitimitet och allt stöd.

 

Det här inlägget postades i monarkin. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till De kungliga skandalerna får konsekvenser

 1. Monica skriver:

  Det krävs allt yngre – och helst utländska – fruar som inte förstår (åtminstone i början) vad som försiggår bakom kulisserna. När damerna fattar galoppen – då är det äktenskapet slut. Därav de många skilsmässorna och allt yngre fruarna. Silvia har naturligtvis svårt att ta på allvar dessa storväxta små pojkar vars fruar är i Victorias ålder..Att kungen överhuvudtaget umgås i DESSA kretsar är redan tecken på dåligt omdöme. Men kungen är ju inget läshuvud själv. Så han umgås med likasinnade som har ärvt pengarna och leker genom livet utan att uträtta något vettigt.

  • kyrksyster skriver:

   Ja, och det är inte bara skandal och moraliskt undermåligt. Det är en fara för rikets säkerhet med en statschef som kan kopplas till maffia och porrindustri. Det kan leda till utpressning av hela statsapparaten.

 2. vally skriver:

  Nej,nej så farligt är det inte.För tillfället ter det sig högst imaginärt tycker jag.Vem kan ta den där klubbägarskummisen på allvar…

 3. Madonnan skriver:

  Tycker inte vi ska ha monarki. Annars är det verkligen dags för Victoria nu.Ha en fortsatt trevlig kväll, Kyrksyster 🙂

 4. Kao skriver:

  Kungen kan inte varit ovetande. Inte alls!Det är ett farligt skumrasksamhälle vi ser växa fram: MC-gäng åker runt med påkar och pistoler på småorterna i landet och kräver ”beskyddarpengar”.Kriminella snärjer sej likt kloakvatten in i minsta vrå av samhällsapparaten och infiltrerar till slut staten. Eller så går de från att vara hårdföra nazister med diger strafflunta till att bli riksdagsledamöter (Björn Söder m.fl i Sverigedemokraterna).Sen har vi en kung som tycks tänka med en annan kroppsdel än hjärnan och går på porrklubb med rikemansklubben.Tror de där rika gossarna att de kan ryta ifrån eller vifta med en sedelbunt och bli av med såna som juggemaffian? Nej, de här personerna är helt och hållet iskalla, de vet vad detta är värt och hur de ska använda sej av det. Så nu sitter kungagänget ordentligt i soppan och därmed även vårt land eftersom kungen är statschef.Sen hela den moraliska biten.Gällande det så är det ju bara att titta på vad IMF-chefen gjorde mot städerskan på ett hotell där han bodde….makt och pengar. Det ser lika illa ut hos de skitiga mc-gängen, hos de högkriminella och hos de med makt och pengar. Snart sitter de i knäet på varandra.Vad har vi då för samhälle?Kao*suck*Kao

 5. vally skriver:

  Jag vet,. jag vet.Däremot vet jag inte vad som är sant.

 6. Civilisten skriver:

  Det förefaller som vi går mot ett alltmer korrupt samhälle med stor skillnader i människors levnadsvillkor. Suck …!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s