Atjooo…hå.. snörvel..suck…

Jag är förkyld. Det är jag väldigt sällan. Jag är inte van!

Det är bara sååå orättvist att det drabbar mig. Kunde inte någon mer härdat person råkat ut istället?

Det är faktiskt riktigt synd om mig!

Eftersom jag har en chef som har den generösa inställningen att bara vi infinner oss på rätt ställe med rätt förberedelse så bryr han sig inte för var vi gör våra förberedelser, så stannade jag hemma idag. Jag ringde kanslisten och sa var jag var naturligtvis, så de inte behövde bli oroliga.

Men nu är gudstjänster och stimulansgrupper förberedda. Jag har sovit en stund också. I morgon måste jag iväg i alla fall för att skriva ut och plocka ihop saker… Det är nollgradigt nu… det tinar och fryser. Halkan är riktigt otäck.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Atjooo…hå.. snörvel..suck…

  1. Agnetha skriver:

    Prosit !!!!!!! Håller med, så himla orättvist är det !Tycker så synd om dig vännen.Nu stannar du i sängen och sköter om dig så inte förkylningen blir en långdragen trist historia !!!!! Lyssna nu på sjuksköterskan !Du borde kedjas fast vid sängen, ut och jobba och vara sjuk, ajsing bajsing !Krya på dig kramar och tag i örat marsch tillbaka till sängen

    • kyrksyster skriver:

      Åh… en sån där riktigt barsk sjuksyster som fanns förr… Jag är faktiskt på jobbet, men har hållt mig bakom skrivbordet och så upp och ner i trappan till skrivaren/kopiatorn några gånger. Men nu är alla attiraljer ihopplockade som jag ska ha med i morgon… t om mjölken till kyrkkaffet! Ska åka hem och vila strax…

  2. Du borde kanske flytta uppåt landet, här är det nu så kallt så att isen inte blir hal på vägen. Och i Luleå läste jag behöver dom inte använda sand på vägarna eftersom det inte är halt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s