Alla ni som tänker leva i morgon oxå anmäl er här!

Det blir en morgondag också” Ni som tänker leva då skriv en rad om vad ni ska göra under dagen!

En alldeles ny dag att använda!

Ge livet innehåll!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Alla ni som tänker leva i morgon oxå anmäl er här!

 1. Harmoni skriver:

  Gå ärenden på stan och umgås med min björn. Vi ska ut o åka lite…man pratar så bra i bilen:)) Kram o gonatt

 2. Manhattan skriver:

  Jag ska sola och läsa på balkongen! Det kommer att bli en toppendag!

 3. Elisabeth skriver:

  Ska försöka ta en springtur i gryningen.. men det ser illa ut eftersom jag fortfarande inte gått och lagt mig.. Sen ska jag marknadsföra mitt företag med att dela 250 visitkort på stan.. har inte bestämt var ännu.. Det är ca 2 timmars arbete.. På kvällen har jag två inbokade scanningar och kroppsanalyser att göra.. Varav en är allvarligt intresserad av produkterna och den andra ännu inte har bestämt sig. Men det spelar ingen roll, jag tycker det är roligt att se hur människor skulle kunna göra för att nå sina kroppsliga mål, lägga plan.. sen om de följer det eller inte.. Extra kul är det förstås när det fungerar och de mål vi sätter upp följs, för då får jag vara med om framgången och ofta djup tacksamhet. Samma tacksamhet som jag själv känner!

 4. Copra skriver:

  Hej Kyrksyster,jag blev verklige överraskad när jag såg ditt namn på bloggen i den här sena kvällsstunden. Har saknat dina fina inlägg. Förklarligt om man tar litet paus i bloggandet emellanåt. Va´ja ska göra i morgon -ja nu är det snart morgonskimring och jag drar lakanet över öronen. Vaknar väl så småningom, sätter på tv:n med de 47 kanalerna och lyssnar på amerikanska CNN och all världens djävulskap… Natti! Copra.

 5. Pluppa skriver:

  Överleva!Det tänker jag göra……Med affirmationer som är mig till hjälp.Hoppas du har det bra.Kraaam

 6. Ister skriver:

  Jag ska jobba hela dagen först, lyssna på människor och deras fysiska smärta, försöka hitta vägar för dom att ta sig ur smärtan, vara en coach på vägen.Därefter ska jag hem till Dotter och min Älskade och bara vara hela kvällen!

 7. magnus skriver:

  Idag ska jag städa vårt hus och om jag orkar efter det, kanske klippa häcken som börjar förlora sina konturer i allmän fluffighet…Det ska bli kul.->Mangan.

 8. Mo* skriver:

  Jag ska ut och shoppa med min lillasyster som jag träffar typ en gång om året.Har tagit kompledigt från jobbet för att kunna träffa henne och vi ska bara njuta av dagen!

 9. Anti-tanten skriver:

  Jag har inga direkta planer mer än att köra nån tvättmaskin och bada i poolen. Och bättre på solbrännan lite till =)Kram

 10. Hanna skriver:

  Solen skiner på västkusten så jag ska ut och bada i havet.. tar med mig lunch och äter vid havet..Sedan ska jag hälsa på min mormor och umgås med mina systrar..Hoppas att din dag blir fyllt av härligt innehåll.

 11. Jezz skriver:

  Imorgon ska jag iväg och göra lite annat. Dels hälsa på en kompis och så besöka min fasters grav och se om jag kan hitta en födelsedagspresent till pappa.

 12. macthilda skriver:

  I morgon kommer min barndomskamrat hit tillsammans med sin man för att fira sin 65 års dag.Det blir förmodligen som alltid, ett fröjdefullt möte och en stark gemenskap. Vi delar mycket. Kristen tro, politisk åskådning, förfluten tid, och framtidshopp.

 13. Johanna skriver:

  Jobba, försöka få dagen att bli så bra som möjligt för mina pensionärer där… sen ska jag pussa på min älskling och tala om att hon är den bästa i hela världen!

 14. Jezz skriver:

  Inte klart än då det är imorrn detta ska bli av. *ler*

 15. Anonym skriver:

  Dagen blev full av sol och härligt dopp i havet, det var härligt!Sedan tillbringade jag en kväll hos mormor med mina systrar.

 16. Copra skriver:

  Hej,jag ska inte göra något skärskillt. Ansa detr gråa skägger, kanske. Är djupt imponerad av att du hittills fått 27 inlägg på din fråga. Du är förmodligen bloggarnas Idol! Fortsätt -och skäll gärna på falska präster…-Copra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s