Det här är ditt liv!

Det pågår nu. Det är inte en förövning eller en kurs inför det verkliga livet som ska komma sen om några år. Det är nu du lever.

Det som varit kan du inte ändra. Det som kommer vet du inget om.

Men just nu pågår ditt liv.

Men när det är som svårast… då finns ändå det löftet att inget lidande varar för evigt. En gång ska alla tårar torkas av…

Och när det är som bäst… så finns löftet att en gång ska det bli ännu bättre!

Men nu lever vi här…

 

Hur hanterar du ditt liv?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Det här är ditt liv!

 1. Jane skriver:

  Detta kunde jag svara på från olika ställningar.. Själv önskade jag i mina yngre år en manual över alla hemska val man tvingades att göra.. många val som blev helt fel så man utelämnades åt sin egen oförmåga att fatta kloka beslut.Hade jag vetat då vad jag vet idag hade mitt liv varit helt annorlunda.Men jag är ändå nöjd med mitt liv av idag på de flesta plan.Däremot ömmar jag starkt för en av mina vänner som fick diagnosen MS som 19-åring. Blev förlamad ganska omedelbart och nu 21 år senare håller den sakta på att krama livet ur henne som en boa i sin dödsdans med sitt byte.Hon har inte haft så många ljusa stunder innan 19 års dagen.. efter den har det heller inte varit särskilt ljusblått..Hennes lidande vara för evigt.. resten av hennes liv.. Famljens lidande, sorgen över hennes sjukdom förföljer dem dag o natt. När hon är borta kommer de att vara glada för hennes skull, att hon lipper lida, men deras sorg är lika stor.. kanske större.. då hon faktiskt är borta.Livet är svårt.. helt klart..

  • kyrksyster skriver:

   När vi ska ta ett beslut gör vi det utifrån den information, kunskap, erfarenhet vi har just då. Vi kan inte förebrå oss att vi inte visste då vad vi vet nu.Ömmar som du för din vän… livet kan vara mer än svårt för vissa. Men jag vågar hoppas att evigheten ska bjuda henne ett liv…Men vad kan göras för att hennes jordeliv ska få lite mer glädje? Det är inte oviktigt!

 2. IntoTheHeart™ skriver:

  Inte alls. Jag väljer att slippa tänka och känna. Utan förhoppningar blir man inte besviken.

 3. Andromeda skriver:

  Det är dagarna som går som är livet. Ofta är det inte så lätt att se det. Man tänker på det som var. Har förhoppningar om det som kan komma. Men tänker inte på att det är just NU som livet ÄR…

 4. kyrksyster skriver:

  Kanske experterna borde tala nu!

 5. Ister skriver:

  Jag tänker ofta på alla val jag gör, försöker vara medveten om mina val. Då tycker jag att det är lättare att hantera misstagen – om jag vet att jag gjorde ett medvetet val (som dock visade sig vara felaktigt).Jag är övertygad om att saker och ting inte bara händer, att jag faktiskt kan påverka mitt liv mycket och det jag inte kan påverka kan jag förhålla mig till på olika sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s